WAAR KAN IK JE MEE HELPEN?

Ik werk continu aan diverse uitingen. Van brochure, magazine, verpakking, logo / huisstijl. Mijn ambitie ligt bij het creatieve van grafisch vormgeven tot aan DTP-werk en pre-press. Door de vele afwisseling van de opdrachten is geen dag bij mij hetzelfde.
Dat maakt mijn vak zo leuk. Hier krijgt u een indruk van wat ik zoal doe.

 • WEBSITE
  WEBSITE
 • WEBSITE
  WEBSITE
  U bent voortaan 24 uur per dag open. Altijd. Wereldwijd. Met een website bent u overal aanwezig en zichtbaar voor iedereen. Dat verandert ook gewoontes, want er komt geen bezoeker meer op uw kantoor, of hij/zij heeft vantevoren uw website gezien en gelezen. Dat maakt duidelijk hoe belangrijk een website inmiddels is in de mix van alle communicatie-elementen. Maar wat vertelt u? Wat laat u zien? Simpelweg alles binnenstebuiten keren op het scherm is de valkuil van veel organisaties. Net als publiceren wat ú alleen interessant vindt. Bij een goede website zijn er goede keuzes gemaakt. Wat wel en wat niet. En zijn er nog zaken ter bespreking en uitleg overgelaten. Ingrid van Eyck helpt u met een heldere navigatie en kijk&lees-routing. Met een onderscheidende en aansprekende vormgeving.
  Read More
 • FOTOGRAFIE
  FOTOGRAFIE
 • FOTOGRAFIE
  FOTOGRAFIE
  Styling en art direction (sfeer bepalen en bewaken) is een onderdeel van mijn vak. Ik doen dat vaak bij (studio)fotografie, zodat de opnamen voor vele jaren lang als promotiemateriaal kunnen worden gebruikt.
  Read More
 • BROCHURE EN FOLDER
  BROCHURE EN FOLDER
 • BROCHURE EN FOLDER
  BROCHURE EN FOLDER
  Niet elk communicatie-middel is geschikt om volledig te zijn, om breed uit te pakken. Brochures en folders zijn er geknipt voor. Ze geven ‘ruim baan’ aan het bekende marketing-begrip interest. En u geeft er uw prospects iets tastbaars mee in handen, waarmee ze goed geïnformeerd en overtuigd kunnen worden. Ideaal als ondersteuning van het verkoop- en informatiegesprek én als vervolgstap op webbezoek. Brochures en folders zijn en blijven onmisbaar in de marketing-mix, omdat ook communicatie niet zonder verdieping kan. Ik ontwerp ze in lijn met al uw andere uitingen. Maakt ze creatief en aantrekkelijk om de aandacht vast te houden en zorgt ervoor dat de tekst logisch, begrijpelijk en leesbaar is. Want alleen op die manier zijn prospects bereid een volgende stap te zetten: die naar uw product of dienst.
  Read More
 • ADVERTENTIE
  ADVERTENTIE
 • ADVERTENTIE
  ADVERTENTIE
  Met advertenties bedoelen we: aanwezigheid in bladen, zoals kranten en magazines. Het is nog steeds een medium van belang in de totale marketing-mix. Zelfs internet-ondernemers moeten dat toegeven; alleen vertrouwen op Google blijkt niet te werken. Vandaar dat we meer en meer advertenties zien die direct verwijzen naar een url (website-adres). Het is altijd belangrijk te adverteren in media met het grootste bereik in uw specifieke doelgroep. Ook daar help ik graag bij.
  Read More
 • VERPAKKING
  VERPAKKING
 • VERPAKKING
  VERPAKKING
  Een verpakkingsontwerp stelt heel eigen eisen. Natuurlijk hangen vorm en taal nauw samen met de inhoud. Naast alle wettelijke plichtplegingen moet een ontwerper zich vooral concentreren op die ene unieke eigenschap van een goede verpakking: hij praat tegen je. Hij verleidt en roept continu: neem mij, neem mij! Red Rose Design is ervaren in het realiseren van verpakkingen. Waarbij we ook altijd beseffen dat een verpakking nooit alleen is. Opvallen tussen alle anderen is dus ook een aandachtspunt. We hebben vaker met dat bijltje gekapt, en met succes. Ondere andere Philips, Siemens, Fujitsu, L&H, ODIN en The Beauty Company hebben daar al profijt van gehad. Morgen doen we dat ook graag voor u.
  Read More
 • LOGO/HUISSTIJL
  LOGO/HUISSTIJL
 • LOGO/HUISSTIJL
  LOGO/HUISSTIJL
  Uithangbord. Herkenningsteken. Handtekening. Afzender… Al die functies heeft een logo. Organisaties kunnen niet meer zonder, maar het ‘wat en hoe’ kan een lastig en tijdrovend probleem zijn. Nergens anders in ons vak knen de emoties zo hoog oplopen als bij het uitwerken en vormgeven van de eigen identiteit. Red Rose Design ontwerpt een huisstijl waarmee en waarin u zich voor de volle honderd procent thuis voelt. Door een selectieprocedure die altijd de meest passende en verrassende oplossing naar boven brengt. Alles wat we van u vragen is: tijd, aandacht en een beetje lef.
  Read More

MIJN SKILLS

95%

Indesign

Wordpress

80%

85%

Photoshop

Word

80%

95%

Illustrator

Excel

70%

85%

Adobe Muse

Powerpoint

80%

web design

 

Ingrid van Eyck helpt u met een aansprekende vormgeving, een heldere navigatie en een goede kijk&lees-routing.

Bel voor een vrijblijvende afspraak  06 - 53 70 70 41

FREELANCE CREATIEF EN DTP

Tel. 06 - 53 70 70 41

© Copyright 2020 | Red Rose Design | Alle rechten voorbehouden |  Website & realisatie: Red Rose Design